Uw zoekresultaten

VAKANTIEPARK

CENTRAAL IN PROVINCIE GRONINGEN EN VLAKBIJ DUITSLAND

Het park biedt vele mogelijkheden, ligt zeer centraal en naast een ander park. U kunt uw eigen locatie uitzoeken aan de hand van de plattegrond. De bouwer werkt in 3 fases, zie plattegrond welke woningen zij als eerste mee zullen starten. Aan de Laan van Westerwolde, op nog geen 5 minuten loopafstand, is een heerlijk zwembad. Hiervan zult u, maar ook de gast, in de toekomst gebruik kunnen maken.

Vlagtwedde is een gezellig dorp te midden van deze rust, ruimte en natuurschoon. Met de auto, fiets, boot en/of te voet kunt u vanuit Vlagtwedde schitterende tochten maken door heidevelden, langs Saksische boerderijen of het mooie meanderlandschap langs de Ruiten Aa.

Dit dorp heeft een gezellig dorpscentrum met o.a. twee supermarkten, een bakkerij, een juwelier, een drogisterij, een kledingwinkel, verschillende restaurants, enkele kroegen en een discotheek. In de directe omgeving van Vlagtwedde ligt naast dit nieuwe park een overdekt zwembad en een golfbaan, waar u ook gebruik van kan gaan maken als u op Vakantiepark Westerwolde verblijft. 

De hervormde kerk in Vlagtwedde is een langgerekte, geheel bepleisterde kerk. Het schip komt mogelijk uit de 13e eeuw en een koor uit de 16e eeuw. De pleisterlaag is aan het eind van de 19e eeuw aangebracht.

De dunbevolkte regio Westerwolde ligt in de zuidelijke punt van Groningen, tegen de grens met Drenthe en Duitsland. Het is veruit het mooiste gebied van de provincie Groningen, met een groene uitstraling en mooie bossen. Vlagtwedde is centraal gelegen in dit gebied.

Vakantiepark Westerwolde dronefoto
Vakantiepark Westerwolde dronefoto

PRACHTIG NATUURGEBIED

In Westerwolde ligt het beekdal van de Ruiten Aa, een prachtig natuurgebied dat deels in oude glorie is hersteld. De beek kronkelt en meandert en met zijn overhangende boomtakken is de Ruiten Aa prachtig in zijn natuurlijke glorie. Westerwolde is rust, ruimte, natuur, gastvrijheid en ontspanning én het heeft de schoonste lucht van Nederland!

Bij Sellingen bevindt zich het grootste heidegebied van de provincie Groningen en er ligt 600 hectare aan bossen. Deze streek beschikt over enorm veel wandel- en fietsroutes, maar zeker ook prachtige vaarroutes, welke u de mooiste plekjes van Westerwolde laten zien.

U zult verrast worden door de afwisselende landschappen, prachtige natuurgebieden en bossen, historische panden en gezellige dorpen in deze buurt, maar zeker ook over de grens in Duitsland. De gebieden Emsland in Duitsland en Westerwolde aan de Nederlandse kant zijn in één gesmolten met vele grensovergangen.

VOOR ELK WAT WILS

De dorpen en steden in het Emsland bieden voor elk wat wils. De grootste stad van het gebied is Lingen, een vriendelijke plaats die vooral bekend staat om de gastvrijheid van haar inwoners. Kunst- en cultuurcentrum van de regio is de stad Meppen. Havenstad Papenburg met meer dan 40 kilometer aan kanalen, is een oude veenkolonie. Een paradijs voor families met kinderen is Schloss Dankern.

Hier kunnen de kinderen ravotten, zwemmen en spelen. Vakantiepark Westerwolde bevindt zich in de plaats Vlagtwedde, gemeente Westerwolde, in de provincie Groningen op ca. 210 km vanaf Utrecht.

VERENIGING VAN EIGENAREN

Zodra het minimale aantal woningen gerealiseerd is, zal de VVE opgericht worden door de projectontwikkelaars en worden overgedragen aan de eigenaren. Er zal dan ook een beheer gevoerd worden door de beheermaatschappij, die is aangesteld voor/door deze VVE.

Vergelijken