Uw zoekresultaten

OMGEVING

NATUURLIJK DUURZAAM GENIETEN

Nederland is ontzettend veelzijdig en heerlijk om te genieten van pracht en praal van de natuur. Zo hebben we groene bossen, de rust en ruimte, prachtige wateren en kleurrijke landerijen. Westerwolde wordt wel eens ‘het best bewaarde geheim van Nederland’ genoemd. Zo mooi, rustig, authentiek en ook (h)eerlijk. Hier is geen massatoerisme, maar wel alles aanwezig wat men nodig heeft voor een heerlijk weekend, midweek of weekje er lekker tussenuit.

Er is altijd wel wat te beleven in Westerwolde. Is het niet in het ene dorp, dan wel in het andere. Zelfs als er even geen evenementen zijn kun je nog steeds volop genieten van Westerwolde. Stap op de fiets of trek de wandelschoenen aan en ontdek ook hoe mooi Westerwolde is, als er even niets gebeurt.

Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren. Sinds juni 2014 mag de gemeente Westerwolde zich Cittaslow noemen.

In april 2018 heeft Stichting Promotie Westerwolde zich als supporter van Cittaslow mogen aansluiten. De stichting zet zich actief in om de kwaliteit van leven in Westerwolde te bevorderen. Dit wordt gedaan door de waarden van Cittaslow positief uit te dragen. Het gebied Westerwolde, maar ook de mensen en de dieren worden met respect behandeld. Daarnaast wil de stichting in samenwerking met lokale ondernemers zich inzetten voor de economie en nieuwe ontwikkelingen.

Vakantiepark Westerwolde dronefoto
Vakantiepark Westerwolde dronefoto
Vakantiepark Westerwolde dronefoto

HET PROJECT

Op een prachtig landelijk stuk grond met uitzicht over de golfbaan enerzijds en het bos anderzijds bouwen wij ongeveer 100 energieneutrale vakantiewoningen. De combinatie van grote ramen,  openslaande deuren en het gebruik van natuurlijk materiaal zorgt voor een prachtige woning met veel lichtinval en gaat op in de natuur.

Het open karakter van de woning creëert het gevoel midden in de natuur van Westerwolde te zijn. En dat is ook zeker zo, want bos en water liggen op steenworp afstand. Het project natuurlijk duurzaam genieten op Vakantiepark Westerwolde is bestemd voor toeristische/recreatieve verhuur volgens een bedrijfsmatig verhuurconcept en zal beheerd worden door een aangestelde beheerorganisatie.

VOORZIENINGEN

Omdat het doel van het park rust, ruimte en natuur is, willen we zoveel mogelijk dit uitstralen en is ervoor gekozen geen ontvangstgebouw bij de entree te bouwen. De beheerder werkt vanuit een locatie elders in de omgeving en is ten alle tijden bereikbaar voor gasten en eigenaren van de woningen.

Gasten van het park mogen gebruik maken van het naastgelegen (gemeentelijk) zwembad. Fietsen zijn bijvoorbeeld te huur in het dorp Vlagtwedde. En overige voorzieningen zijn ook voor de gasten van dit park toegankelijk, desgewenst tegen een vergoeding.

DE RECREATIEWONINGEN

Bij de situering van de woningen is rekening gehouden met de omgevingskenmerken zoals bomen, bossen, weilanden en de golfbaan. De recreatiewoningen worden luxueus en stijlvol gemaakt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Standaard beschikken de woningen over twee slaapkamers met een volledig uitgeruste badkamer, een apart toilet en een luxe keuken met een ruime living waar het heerlijk thuiskomen is na een dagje fietsen, wandelen, varen of golfen.

Tevens is er bij elke kavel een eigen parkeergelegenheid direct bij de woning aanwezig. De woningen kunnen eventueel gekocht worden met een compleet inventarispakket. Dit pakket is van alle gemakken voorzien en meer dan compleet, inclusief klein inventaris en beddengoed. Kortom: een goede start voor verhuur.

HET ONTWERP

Veel aandacht is er besteed aan de indeling en afwerking van de woning, het terras en de aanleg van de tuin. Twee slaapkamers, een badkamer, luxe keuken, terras en energie neutrale voorzieningen staan garant voor een comfortabel en energiezuinig verblijf.

TYPE LANESLOOT

VANAF €189.500,- k.k.

U betreedt de woning via de veranda en voordeur, waarna u in de hal naar rechts kunt, naar de woonkamer. Deze woonkamer is zeer ruim en heeft aan de voorzijde openslaande deuren naar het terras en aan de achterzijde ramen op hoogte.

TYPE VLAGTWEDDE

VANAF €194.500,- k.k.

De woning is gelijk aan type Lanesloot met als extra een vide boven de keuken en sanitaire ruimtes. In de keukenruimte zal de trap geplaatst worden naar deze extra ruimte, waar met gemak 2 eenpersoonsbedden geplaatst kunnen worden.

Vergelijken