Uw zoekresultaten

BEHEER & VERHUUR

BEHEER & VERHUUR

Voor de verhuur en het beheer sluit iedere koper een individuele overeenkomst met de verhuurorganisatie onder management van het beheer van de VVE. Zij zorgen voor de verhuur, het park en de voorzieningen, zoals de speeltuinen.

Vakantiepark Westerwolde heeft een recreatieve bestemming, maar u heeft echter zeer ruime eigen gebruiksmogelijkheden. Het is ook toegestaan om de woning niet in de verhuur te doen en het puur als eigen tweede woning te benutten.

De huurafrekening is altijd per woning en vindt niet via een pool plaats. Met dit management bent u dus verzekerd van een prima zorg en onderhoud van uw bezit, gecombineerd met een uitstekende verhuuropbrengst. Het vastleggen van een vast rendement van 6% voor 5 jaar behoort tot de mogelijkheden. 

De woningen voldoen ruimschoots aan de wensen van de hedendaagse vakantieganger en spreken door de duurzame inrichting en uitstekende ligging een grote doelgroep aan. Meer informatie kunt u opvragen bij de makelaar.

BEZICHTIGEN

Bezichtigingen zijn in het voortraject helaas niet mogelijk, daar het een uniek concept is en er nog geen modelwoningen te bekijken zijn. Een persoonlijke afspraak maken is uiteraard mogelijk en kan plaats hebben op elk gewenst moment.

Ter plaatse geven we persoonlijk alle informatie over de bouw, het mogelijke meerwerk, de beschikbare grondstukken, de omgeving en de overige kenmerken van het project. Na afloop van het bezoek heeft u een uitstekende indruk van de mogelijkheden. Het gehele traject van oriëntatie tot oplevering van de woning wordt begeleid.

We informeren je graag over de notaris, het koopproces, de hypotheek en verhuurmogelijkheden en de Nederlandse wet- en regelgeving inzake bouw en fiscaliteit. In het aankooptraject ontvang je van ons duidelijke tekeningen en offertes.

BETROKKEN PARTIJEN

Vakantiepark Westerwolde wordt in opdracht van Manbodh Enterprices en Impacta Projecten ontwikkeld. De infrastructuur zal worden gerealiseerd door Lambeck Infra BV en de woningen worden gebouwd door Mean Beheer BV (Energiek Voor Elkaar).

Voor alle communicatie en verkoop van het project is Makelaars Midden-Groningen aangesteld, werkende onder de naam iQ Makelaars Midden-Groningen. De kracht van de samenwerking van de drie Groningse bedrijven is de combinatie van de goede eigenschappen van deze jonge en dynamische bedrijven. Makelaars Midden-Groningen heeft al geruime tijd zijn diensten bewezen bij de verkoop van deze duurzame, energie neutrale woningen voor Energiek Voor Elkaar en ontwikkelt Leisure concepten.

Het project kenmerkt zich door de combinatie van een modern gebouwde vakantiewoning op een toplocatie met mogelijkheid voor eigen gebruik en uitstekende verhuur. Dit alles maakt het dat het een zeer interessante investering is voor de particuliere belegger, die ook graag op vakantie gaat. De samenhang tussen een investering voor plezier en rendement wordt steeds sterker.

Manbodh Enterprises
Lambeck Infra B.V.
Energiek voor elkaar

Vergelijken